Συνεργασία του Συλλόγου Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών «Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ» με την Ι. Μ. Κορίνθου
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Συνεργασία του Συλλόγου Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών «Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ» με την Ι. Μ. Κορίνθου

Μια νέα συνεργασία εγκαινιάστηκε στο τέλος του 2016 για την Ι. Μητρόπολη μας με σκοπό να συνεχισθεί και το 2017. O Σύλλογος φροντίδας ανοϊκών ασθενών «Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ», ο οποίος αποτελείται από επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας και υποστηρίζει την έρευνα σχετικά με τις αιτίες, την βελτίωση, την διάγνωση, την θεραπεία και την φροντίδα για την νόσο ALZHEIMER και άλλων συναφών διαταραχών, όπως η νόσος PICK, η νόσος CREUTZFELDT – JACOB, οι άνοιες του μετωπιαίου λοβού, η άνοια με σωμάτια LEWY, η αγγειακή άνοια κ.α., προθυμοποιήθηκε μέσω της Προέδρου του κ. Ελένης Ρέκκα, να παράσχει δωρεάν τις πολύτιμες γνώσεις και υπηρεσίες του στους Κορινθίους.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, εκτός από την ενημέρωση του Κορινθιακού κοινού σχετικά με την άνοια, που παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση στις μέρες μας, πραγματοποιήθηκε ΤΕΣΤ ΜΝΗΜΗΣ, ενημέρωση και παροχή οδηγιών σχετικά με την νόσο ALZHEIMER και άλλων συναφών διαταραχών στον Καθεδρικό Ι. Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016, με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, που ανάγκασε τον ως άνω Σύλλογο να παρατείνει το ωράριο έως την 16.00’ώρα.

Η κίνηση αυτή αποτέλεσε την απαρχή μόνο αυτής της νέας συνεργασίας με τον Σύλλογο Φροντίδας Ατόμων με Άνοια «Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ» και θα υπάρξει και συνέχεια, η οποία θα ανακοινωθεί εγκαίρως, ώστε να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Κορίνθιοι στην πολλή χρήσιμη αυτή δράση.

 

 

Ι. Μ. Κορίνθου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *