Το Άγιο Δωδεκαήμερο στην Μελβούρνη της Αυστραλίας (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Το Άγιο Δωδεκαήμερο στην Μελβούρνη της Αυστραλίας (ΦΩΤΟ)

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον εορτασμό του Δωδεκαημέρου στην B’ Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας. 

Οι ιερές ακολουθίες πραγματοποιήθηκαν ως εξής:

Η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ευσταθίου, South Melbourne, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ.

Ο Εσπερινός της Περιτομής του Κυρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Brunswick, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου.

–  Η κοπή της Αγιοβασιλόπιττας στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ευσταθίου South Melbourne υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ, με την συμμετοχή του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου.

Η Εορτή του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ στο Γυναικείο Κοινόβιο της Παναγίας Γοργοϋπηκόου στο Geelong, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου.

Τα Άγια Θεοφάνεια και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της Μελβούρνης, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ, με την συμμετοχή του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου της Ρουμανικής Εκκλησίας κ. Μιχαήλ και την συμμετοχή του Ιερού Κλήρου της Μελβούρνης, παρουσία αντιπροσώπων όλων των κυβερνητικών αρχών του κρατικού κοινοβουλίου, της πολιτείας και του δήμου, καθώς και αντιπροσωπείας της Ελληνικού Γενικού Προξενείου στην Μελβούρνη.

 

fanarion.blogspot.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *