Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Άνδρο (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Άνδρο (ΦΩΤΟ)

Στον περικαλλή Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Όρμου Κορθίου ιερούργησε σήμερα ο Σεβ., με τη συμμετοχή του Ηγουμένου της Μονής Παναχράντου, Αρχιμ. Ευδοκίμου, των πατέρων και του προϊσταμένου του Ναού, Αρχιμ. Αντωνίου Χορευτή.

Προς τους εκκλησιασθέντες χριστιανούς, μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χρήστος Βουραζέρης, ο Πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, ιατρός κ. Γεώργιος Χριστόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνδρου κ. Ελευθέριος Φραδέλος, ο Προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Γαυρίου κ. Δημήτριος Μανιδάκης, ο Σεβ. στην ομιλία του αναφέρθηκε στον ορισμό της αγάπης προς τον πλησίον, ώς το μέτρον κρίσεως της δικαιοσύνης του Θεού για τον κάθε έναν, και ευχαρίστησε τον εφημέριο, τον οποίον και συνεχάρη για την διακονία του και τον προευπρεπισμό του Ναού, ιδιαιτέρως δε εγκωμίασε και επήνεσε τους γονείς για την συμμετοχή στην Θεία Λειτουργία πολλών μικρών παιδιών.

 

Ι. Μ. Σύρου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *