Εκδήλωση από την χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ι. Μ. Αιτωλίας (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Εκδήλωση από την χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ι. Μ. Αιτωλίας (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου, η μουσικοθρησκευτική εκδήλωση από την χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως «ΑΡΧΙΔΙΑΚΟΝΟΣ ΑΝΘΙΜΟΣ».

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς ευχαρίστησε τα μέλη της χορωδίας ,τον κ. Ιωάννη Δακαλάκη για την προσφορά τους και το έργο τους στην Βυζαντινή μουσική καθώς και τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Πατέρα Επιφάνιο ο οποίος μαζί με τον εφημέριο του Ιερού ναού πατήρ Κωνσταντίνο διοργάνωσαν την εκδήλωση.
Ευχαρίστησε τον κ.Δήμαρχο Μεσολογγίου που ήρθε στην εκδήλωση όπως και τον κόσμο που παραβρέθηκε.
Στην ομιλία του ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Καραγεώργος μίλησε για την Δευτέρα Παρουσία.

Η πολυμελής χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «ΑΡΧΙΔΙΑΚΟΝΟΣ ΑΝΘΙΜΟΣ» έψαλλε μουσικά μέλη από την περίοδο του Τριωδίου υπό την καθοδήγηση του κ.Ιωάννη Δακαλάκη.

 

 

onairnews.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *