Η Ι. Μ. Φωκίδος πρόσφερε φιάλες αίματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9217 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Η Ι. Μ. Φωκίδος πρόσφερε φιάλες αίματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης με τους μοναχούς του, μοναχές, κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και πνευματικά του τέκνα, παρευρέθηκαν σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2017 στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου πρόσφεραν εθελοντικά δεκάδες φιάλες αίματος για τους ασθενείς του ναυτικού νοσοκομείου.

Τον Γέροντα Νεκτάριο και την συνοδεία του, τους υποδέχθηκαν με πολλή χαρά ο Διευθυντής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών Αρχιπλοίαρχος (ΥΙ) Ιωάννης Τσούρας και ο Υποδιευθυντής του Νοσοκομείου Πλοίαρχος (ΥΙ) Βασίλειος Γκούμας.

Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου σε κλίμα χαράς και συγκίνησης για την προσφορά της Εκκλησίας φιαλών αίματος προς τους ασθενείς του ναυτικού νοσοκομείου, πρόσφερε τιμής ένεκεν τον θηρεό του Νοσοκομείου, στον Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη Καθηγούμενο του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ Σαρώφ Τρικόρφου Φωκίδος, ενώ ο Υποδιευθυντής αντίστοιχα πρόσφερε τιμής ένεκεν τον θηρεό του Νοσοκομείου στην Μόνικα μοναχή Καθηγουμένη του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίων Νεκταρίου και Φανουρίου Τρικόρφου Δωρίδος.

Μετά το πέρας της αιμοδοσίας ακολούθησε δεξιώση προς τους εθελοντές αιμοδότες, προσφορά της διεύθυνσης του Νοσοκομείου.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *