Μεγαλοβδομαδιάτικη selfie με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων
Άρχων (9545 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Μεγαλοβδομαδιάτικη selfie με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων

Του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων & Μ.Β. κ. Γρηγορίου

Ο Άγιος Θυατείρων επισκέφθηκε τη Μεγάλη Τρίτη το βράδυ την Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονος στο Harrow – ΒΔ Λονδίνου και χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου. Κήρυξε δε στο πολυπληθές εκκλησίασμα, στα ελληνικά και αγγλικά, με θέμα το Τροπάριο της Κασσιανής, που μόλις είχε ψαλλεί από τους καλλίφωνους Ιεροψάλτες του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος και Αγ. Παρασκευής, κ. Ανδρέα Καζαμία και Δρα. Παναγιώτη Προκοπίου.

Στο τέλος της Ιεράς Ακολουθίας ο Ιερ. Προϊστάμενος Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας καλωσόρισε με θερμά λόγια τον Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του, ευχόμενος στον Άγιο Θυατείρων Έτη Πολλά, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης κατά την ερχόμενη Κυριακή του Πάσχα (16 Απριλίου 2017), 29 ετών από της εκλογής του από το Σεπτό Οικουμενικό μας Πατριαρχείοστον Βιβλικό Θρόνο των Θυατείρων.

Κατόπιν, με πρωτοβουλία του Προέδρου των Νέων Επιστημόνων της Κοινότητας κ. Παναγιώτη Αργυρού, βγήκε μία selfie του Σεβασμιωτάτου, όπως άλλωστε συνηθίζεται πάντα κατά την επίσκεψή του στην εν λόγω Κοινότητα.

Τέλος δε, η Εκκλησιαστική Επιτροπή, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δρα. Σεραφείμ Κυριακίδη, και η Επιτροπή της Βοηθητικής Αδελφότητας Κυριών, με Πρόεδρο την κα. Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου, είχαν ετοιμάσει δεξίωση με νηστήσιμα εδέσματα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κοινότητας, προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων & Μ.Β. κ. Γρηγορίου, ο οποίος ευχήθηκε με εγκάρδια λόγια σε όλους να έχουν μια Καλή Ανάσταση, λουσμένη στο Φως που πηγάζει από τον Πανάγιο Τάφο του Κυρίου μας.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *