Μεγαλοοφειλέτης η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης
Άρχων (9156 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Μεγαλοοφειλέτης η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Στη δέσμευση της δημοτικής ενημερότητας της Αρχιεπισκοπής Κρήτης έχει προχωρήσει ήδη ο Δήμος Ηρακλείου, καθώς όπως φαίνεται, η Αρχιεπισκοπή συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλοοφειλετών του.

Με τα χρέη να ανέρχονται στις 700.000 ευρώ, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του cretalive, ο Δήμος σύντομα αναμένεται να δεσμεύσει και το ΑΦΜ της Αρχιεπισκοπής.

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιώργος Καραντινός, εξήγησε ότι ο δήμος δεν έχει προβεί ακόμα σε αυτή την κίνηση, ωστόσο βάσει νόμου υποχρεούται να προχωρήσει τη διαδικασία δέσμευσης, καθώς υπάρχουν χρέη που ξεπερνούν τα 700.000 ευρώ για πολεοδομικά θέματα, μεταξύ των οποίων πληρωμή από την πλευρά της Αρχιεπισκοπής των χρημάτων, που απαιτούνται στο πλαίσιο της εισφοράς γης που καλείται να δώσει για τα δικά της ακίνητα.

Ωστόσο, γίνεται μία προσπάθεια νομοθετικής ρύθμισης προκειμένου να εξαιρεθεί με τροπολογία στη βουλή, από την καταβολή χρημάτων καθώς δεν υπάρχει άλλη λύση.

iefimerida.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *