Αρχιεπίσκοπος Αθηνών: «Θα πάρουμε πνευματικό αέρα από τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία»
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών: «Θα πάρουμε πνευματικό αέρα από τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος, ο οποίος πριν από λίγο έφτασε στο μητροπολιτικό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Καλαμαριά, και έγινε δεκτός με κωδωνοκρουσίες.

«Θα συζητήσουμε διάφορα θέματα και κυρίως θα πάρουμε πνευματικό αέρα από τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία», ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος σε σύντομη δήλωσή του.

Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχτηκαν, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του Στρατού, της Αστυνομίας και πλήθος κόσμου.

Αυτή τη στιγμή τελείται δοξολογία στη Μητρόπολη Καλαμαριάς, ενώ στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος θα μεταβεί στο δημαρχιακό μέγαρο Καλαμαριάς και αργότερα θα εγκαινιάσει το Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

 

praktoreio-macedonia.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *