Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: «Η Κυριακή είναι ημέρα ανάπαυσης»
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: «Η Κυριακή είναι ημέρα ανάπαυσης»

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων μαζί με το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές Αργίες. Κάνοντας αναφορά  το σωματείο αλλά και το Εργατικό Κέντρο  ότι  η απόφαση της κυβέρνησης θα ωθήσει στην αφαίμαξη της αγοράς και την εξαθλίωση των εργαζομένων,  καθώς οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν τις Κυριακές και δεν θα υπάρχει ημέρα ανάπαυσης – αργίας.

Ο Σεβασμιότατος  μας διαβεβαίωσε ότι είναι κάθετα αντίθετος με αυτή την απόφαση της Κυβέρνησης και είναι στο πλευρό όλων των εργαζομένων με κάθε μέσο και τρόπο, ώστε να μην  καταργηθούν οι αξιώσεις που έχουν όλοι οι άνθρωποι. Η Κυριακή είναι ημέρα ανάπαυσης.

Εν συνεχεία τέθηκε  το θέμα των συμβασιούχων των Ο.Τ.Α που έχουν γίνει ‘’μαριονέτες’’ καθώς δεν μπορεί να ληφθεί μια οριστική απόφαση,  με το ’’ τι μέλλει γενέσθαι’’ με τους  συγκεκριμένους εργαζόμενους καθώς από την  μία έχει δεσμευτεί  το Δημοτικό Συμβούλιο για την παράταση και την εξασφάλιση της πληρωμής των συγκεκριμένων εργαζομένων και  από την άλλη το Ελεγκτικό Συνέδριο εμμένει  στην απόφαση του για την μη παράταση των συμβάσεων (από τον Άννα στον Καϊάφα)

 

 

flashnews.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *