Καταληκτική συνάντηση των Σχολών Γονέων της Ι. Μητροπόλεως Χίου
Άρχων (9884 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Καταληκτική συνάντηση των Σχολών Γονέων της Ι. Μητροπόλεως Χίου

Την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Χίου πραγματοποιήθηκε η καταληκτική συνάντηση όλων των Σχολών Γονέων της Ι.Μ.Χίου για το ιεραποστολικό έτος 2016-2017.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος απηύθυνε πατρικό και πνευματικό λόγο αναφερόμενος στις ρίζες της παραδοσιακής Ορθοδόξου Ελληνικής Οικογενείας και προέτρεψε τους νέους γονείς να στηρίξουν την αγωγή των παιδιών στην ορθόδοξη παράδοση, στο μοναδικό ακλόνητο θεμέλιο, τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν. Στο τέλος της ομιλίας του δοξολόγησε τον Αγιον Θεόν που μας αξίωσε να ολοκληρώσουμε για την φετινή χρονιά τις συναντήσεις των Σχολών Γονέων, ευχαρίστησε όλους τους διοργανωτές και ομιλητές της φετινής χρονιάς και απένειμε αναμνηστικά Διπλώματα και βιβλία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι Σχολές Γονέων λειτούργησαν για τετάρτη συνεχή χρονιά, στις ενοριακὲς αίθουσες της Παναγίας Ευαγγελιστρίας πόλεως Χίου, της Παναγίας Ερειθιανής Βροντάδου καὶ του Αγίου Γεωργίου Νενήτων. Συνολικά οι εγγεγραμμένοι ήταν περί τους 180.

Ι. Μ. Χίου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *