Οι Χ.Μ.Ο. της Ι. Μ. Σιδηροκάστρου στην Ι.Μ. Κίτρους (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Οι Χ.Μ.Ο. της Ι. Μ. Σιδηροκάστρου στην Ι.Μ. Κίτρους (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 6 Μαΐου μέλη των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων (Χ.Μ.Ο.) της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου πραγματοποίησαν Ημερήσια Εκδρομή στην Πιερία.

Επικεφαλής της εκδρομής ήταν ο Πρωτοπρ. Παύλος Παπαδόπουλος, ενώ σε αυτή συμμετείχαν φοιτητές και μαθητές, στελέχη και μέλη των Νεανικών Δράσεων διαφόρων Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου.

Οι νέοι αρχικά προσκύνησαν στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Κολινδρού και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το συγκρότημα των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στον Σβορώνο Πιερίας.

Εκεί τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, ο οποίος τους ξενάγησε στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο, τα Καθημερινά Συσσίτια «Ο Άρτος ο Επιούσιος» και στον Ξενώνα Φιλοξενίας Παιδιών και Νέων.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά και τους νέους για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή, προβάλλοντας ανάλογο εποπτικό υλικό.

Η εκδρομή των Χ. Μ. Ο. της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου στην Πιερία ολοκληρώθηκε με απογευματινή βόλτα στην Παραλία Κατερίνης.

 

Ι. Μ. Κίτρους

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *