Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου η Τιμία Εσθήτα της Παναγίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου η Τιμία Εσθήτα της Παναγίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τιμητικό  άγημα  της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου υποδέχθηκε την Τιμία Εσθήτα της Παναγίας  τη Τετάρτη 24 Μαΐου 2017. Την εικόνα της παναγίας με το τεμάχιο της Τιμίας Εσθήτος μετέφερε στην Πυροσβεστική υπηρεσία ο εφημέριος του Ιερού ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο μαζί με τον αρχιπυροσβέστη  εθελοντή Ιερέα π. Ιωάννη Μυτροσύλη. Ακολούθησε αγιασμός  και κατόπιν οι Αξιωματικοί και οι Πυροσβέστες προσκύνησαν την Τιμία Εσθήτα προς ευλογία αυτών και των οικογενειών τους.  Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου Πύραρχος Βασίλειος Αλεξόπουλος ευχαρίστησε τους Ιερείς που μετέφεραν την  Τιμία Εσθήτα της Παναγίας στην υπηρεσία τους  και τόνισε πως εύχεται η Παναγία να τους δίνει δύναμη στο δύσκολο  έργο τους.

Στον ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα πλαίσια των φετενών εορτασμών Κωνσταντίνεια 2017 , είχε τεθεί προς προσκύνηση   η  Τιμία  Εσθήτα  της Παναγίας  που ήρθε  στην πόλη του Ναυπλίου από την Μητρόπολη της Θήρας  και τον ιστορικό ναό   Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου.   Η Εσθήτα της Παναγίας θα παραμείνει για προσκύνημα στον ενοριακό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο συνοικισμό Ναυπλίου έως και την 25 Μαΐου 2017. Καθημερινά θα τελείται θεία λειτουργία και άλλες  ακολουθίες .

 

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *