Η εορτή του Αγίου Αυγουστίνου στο Τρίκορφο της Φωκίδος (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9560 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Η εορτή του Αγίου Αυγουστίνου στο Τρίκορφο της Φωκίδος (ΦΩΤΟ)

Με την πρέπουσα πανηγυρική τάξη και θρησκευτική ευλάβεια εορτάσθηκε στο Τρίκορφο Φωκίδος, η εορτή του Αγίου Αυγουστίνου Επισκόπου Ιππώνος και της Μητέρας του Αγίας Μόνικας στο ομώνυμο Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ.

Την παραμονή της εορτής 14-6-2017, ετελέσθη ο πανηγυρικός Εσπερινός κατά την μοναστηριακή τάξη, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκτίστου και πλήθος ιερέων της Μητροπόλεως Φωκίδος.

Ανήμερα της εορτής 15-6-2017 ετελέσθη η Θεία Λειτουργία, υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκτίστου.

Το διήμερο αυτό πλήθος κόσμου από την γύρω περιοχή καθώς οι άρχοντες του τόπου και οι Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας παρευρέθηκαν στο Ιερό Ησυχαστήριο του Τρικόρφου για να τιμήσουν τον Άγιο Αυγουστίνο.

Μετά το πέρας του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε μοναστηριακό κέρασμα προς όλο τον κόσμο. Ενώ προς τιμήν του Αγίου ήχησαν και οι 62 καμπάνες από το μεγάλο καμπαναριό με τα 400 σήμαντρα και τις 62 καμπάνες.

Εκ της Ι. Μονής

Σχόλια

  1. Ελεγκτικος Λογος 001
    Ελεγκτικος Λογος 001 Ιούνιος 16, 06:24
    Πληθωρα ιερεων απολεια λαου.

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *