Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Ι. Μ. Λαρίσης (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9212 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Ι. Μ. Λαρίσης (ΦΩΤΟ)

Πανηγυρικά και με την συμμετοχή πλήθους πιστών χριστιανών εόρτασε ο πανηγυρίζων Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος στην Φιλιππούπολη της Λάρισας, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνατίου, ο οποίος χοροστάτησε στην ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού, ενώ τον θείον λόγον εκήρυξε ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης π. Κύριλλος Ιατρός.

Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας της εορτής και κατά την διάρκεια της θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Ιγνάτιος τόνισε την ανάγκη να ζούμε σήμερα αγιοπνευματικά μέσα στην αγία μας Εκκλησία, ώστε να απολαμβάνουμε τις πλούσιες δωρεές του Παναγίου Πνεύματος, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εξεφώνησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης π.Αχίλλιος Τσούτσουρας.

Στην μεγάλη αυτή εορτή της Φιλιππούπολης, έλαβαν μέρος πολλοί ιερείς, έψαλλαν χαρισματικοί Ιεροψάλτες και παρέστησαν οι άρχοντες της πόλεως, ενώ οι τοπικοί φορείς και οι σύλλογοι, μαζί με τους συνταξιούχους υπαλλήλους της ΔΕΗ, που τιμούν ξεχωριστά την εορτή αυτή, προσέφεραν τα δώρα της αρτοκλασίας.

Ι. Μ. Λαρίσης

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *