Μαντινείας Αλέξανδρος: «Θα αφήσετε τα παιδιά σας στα χέρια της πολιτείας;» (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9859 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Μαντινείας Αλέξανδρος: «Θα αφήσετε τα παιδιά σας στα χέρια της πολιτείας;» (ΦΩΤΟ)

Του Επαμεινώνδα Μανδρώνη

Ημερίδα με θέμα: «Τί δρομολογείται στην Παιδεία», πραγματοποιήθηκε χθες στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, αλλά και τοπικών φορέων.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Δήμαρχου Τρίπολης κ. Δ Παυλή, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Ι. Κατσίρη, ενώ εισηγήσεις πραγματοποίησαν η κα Μαρία Μαντουβάλλου, Καθηγήτρια Φιλοσοφικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και ο κ. Απόστολος Χατζητόλιος, Καθηγητής Παθολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Μητροπολίτης κ. Αλέξανδρος με τον πατριωτικό του λόγο, λέγοντας πως πρέπει όλοι μας να αγωνιστούμε  με μπροστάρη τον ίδιο, ενάντια των νέων συνθηκών που προσπαθεί να περάσει η Πολιτεία στην Παιδεία.

Επίσης, ανέφερε πως δεν πρέπει να αφήσουμε το πολυτιμότερο όλων, δηλαδή τα παιδιά μας, στα χέρια της Πολιτείας.

Κλείνοντας, ο Σεβασμιώτατος είπε χαρακτηριστικά:  «Σας ευλογώ και υψώνω τη σημαία του αγώνος για τη σωτηρία της Πατρίδος, την προστασία της πίστεώς μας και για τη σωτηρία των παιδιών μας».

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *