«Ο Αγ. Παντελεήμων αρχίζει το ταξίδι του»
Άρχων (9916 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

«Ο Αγ. Παντελεήμων αρχίζει το ταξίδι του»

Του Πρωτοπρ. Αναστασίου Δ. Σαλαπάτα

Άρχισε με εντατικούς ρυθμούς ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα στην ποδοσφαιρική ομάδα των Αγίων, που από την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κομητείας του Middlesex.Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω ομάδα θα είναι η μόνη Ελληνορθόδοξη ομάδα που θα αγωνίζεται στα Αγγλικά Πρωταθλήματα και μάλιστα στην Αγγλική Ποδοσφαιρική κλίμακα, με δυνατότητα ανόδου σε ανώτερες κατηγορίες. Η αναβάθμιση δε της ομάδας από ερασιτεχνική σε ημι-επαγγελματική, αποτελεί οπωσδήποτε μια δικαίωση για όλους τους αφοσιωμένους παράγοντες των Αγίων που αγωνίσθηκαν να την ανεβάσουν σε αυτό το επίπεδο.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου τ.έ. πραγματοποιήθηκε η Τελετή Υπογραφής. Οι παίχτες που είχαν ειδοποιηθεί από τον προπονητή Γιώργο Φραντζέσκου συναντήθηκαν κατ΄αρχάς στους χώρους της Κοινότητας Αγ. Παντελεήμονος HarrowΒΔ Λονδίνου. Εκεί βρέθηκαν επίσης τα μέλη της Διοίκησης της ομάδας, τα νέα παιδιά ball-boys, μαθητές οι περισσότεροι του Ελληνικού Κολεγίου Αγ. Παντελεήμονος, καθώς και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας.

Ο Ιερέας της Κοινότητας και Εφημέριος της ομάδας Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας απηύθυνε θερμό καλωσόρισμα. Χαιρετισμούς προσέφεραν ο Πρόεδρος της ομάδας Σάββας Ανδρέου, ο προπονητής Γιώργος Φραντζέσκου, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου Γιάννης Αρμένακας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δρ. Σεραφείμ Κυριακίδης. Κατόπιν βγήκαν οι απαραίτητες φωτογραφίες από τον επίσημο φωτογράφο της ομάδας Αλέξιο Γεννάρη.

Στη συνέχεια όλοι οι παρευρεθέντες μεταφέρθηκαν στο νέο γήπεδο της ομάδας, το οποίο ενοικιάζεται από την Αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα NorthGreenfordUnitedFC. Εκεί ξεναγήθηκαν στους νέους χώρους και ακολούθησε η επίσημη Τελετή Υπογραφής. Αρκετοί παίχτες που ανήκαν στην περσινή ομάδα των Αγίων ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους και έλαβαν το επίσημο και μόνιμο για όλη τη σεζόν νούμερο της φανέλας τους. Επίσης υπέγραψαν συμβόλαιο με την ομάδα τέσσερεις νέοι παίχτες, που είναι οι εξής:

1). ΚριςΣπύρου, με το νούμερο 17! Τηνπερασμένησεζόνέπαιξε στις ομάδεςAshaFC&CuffleyFC.

2). JavonneMolloy, με το νούμερο 9! Τηνπερασμένησεζόνέπαιξε στην ομάδαEdgwareTownFC, όπου ήταν ο πρώτος σκόρερ. Παλαιότερα είχε παίξει στην QPR.

3). ΛέωνΑγαθαγγέλου, με το νούμερο 6!Τηνπερασμένησεζόνέπαιξεστιςομάδες LivadiaFC&ArdleyUnitedFC.

4). ΗλίαςΚατσολούδη, με το νούμερο 8!Την περασμένη σεζόν έπαιξε στις ομάδες LivadiaFC&ArdleyUnitedFC.

Το προσεχές διάστημα θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους και άλλοι από τους περσινούς παίχτες, ενώ αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί η απόκτηση ενός αστεριού του ποδοσφαίρου, που η ένταξή του στην ομάδα των Αγίων θα προκαλέσει αίσθηση και θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία της μεταγραφικής προσπάθειας για ενδυνάμωση της ομάδας.

Η επίσημη προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου, εφόσον το Πρωτάθλημα της Κομητείας του Middlesex, στο οποίο θα παίξουν οι Άγιοι φέτος, θα αρχίσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Εν μεταξύ ο προπονητής Γιώργος Φραντζέσκου, μαζί με τους βοηθούς του, ετοιμάζεται να δοκιμάσει παίκτες και να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους ποδοσφαιστές να αποδείξουν την αξία τους και να διεκδικήσουν ένα συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.

Για τούτο θα πραγματοποιηθούν προσεχώς προπονήσεις και φιλικοί αγώνες, στους οποίους θα δοκιμασθούν νέοι και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές.

 

Οι προπονήσεις:

Wednesday 21st June @ 19.30pm to 21.00pm at the Hive, Camrose Ave.

Saturday 24th June @ 12.00 to 14.00pm at Oak Hill Park

Wednesday 28th June @ 19.30pm to 21.00pm at the Hive, Camrose Ave.

Wednesday 5th July @ 19.30pm to 21.00pm at the Hive, Camrose Ave.

Saturday 8th July @ 12.00 to 14.00pm at Oak Hill Park

 

Οι φιλικοί αγώνες:

1) Saints v Belstone, 12th July @7.30pm kick off

Venue: Silver Jubilee Stadium

2) Saints v North Greenford United, 15th July @2pm kick off

Venue: Home Stadium

Θα χαρούμε να λάβουμε μήνυμα από όποιον ενδιαφέρεται να δοκιμασθεί στην ομάδα μας.

Φυσικά αναμένονται τις προσεχείς ημέρες συναρπαστικές εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *