Παράκληση για τους υποψηφίους των Πανελληνίων στην Καρδίτσα (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9884 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Παράκληση για τους υποψηφίους των Πανελληνίων στην Καρδίτσα (ΦΩΤΟ)

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος στα πλαίσια της ποιμαντικής μέριμνάς της για τα παιδιά μας και συμμεριζόμενη τους κόπους αυτών και των γονέων τους κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων, άρχισε να πραγματοποιεί κατά τόπους ιερές Παρακλήσεις προς τον Δεσπότη Κύριο ημών Ιησού Χριστό υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και θείου φωτισμού αυτών.

Ως εκ τούτου, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 8:00΄μ.μ., ετελέσθη η πρώτη ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου.

Κατά τη διάρκεια της ιεράς Παρακλήσεως ετέθη σε προσκύνηση απότμημα του ιερού λειψάνου της χειρός του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη, προστάτου της νεολαίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα παιδιά για την ανταπόκρισή τους στο πατρικό κάλεσμά του. Απευθύνθηκε προς αυτά με λόγια καρδιάς, λόγια παραινετικά, προκειμένου να καταβάλουν την μέγιστη προσπάθειά τους, ώστε οι κόποι τους να αποφέρουν καρπούς. Τέλος, συμβούλευσε τους γονείς ιδιαίτερα αυτή την περίοδο να στηρίξουν ακόμη περισσότερο τα παιδιά τους και να είναι νηφάλιοι και ψύχραιμοι.

Ι. Μ. Θεσσαλιώτιδος

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *