Παροναξίας Καλλίνικος: «Η Εκκλησία μας είναι Οικουμενική και όχι Οικουμενιστική»
Άρχων (9934 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Παροναξίας Καλλίνικος: «Η Εκκλησία μας είναι Οικουμενική και όχι Οικουμενιστική»

Για τον Οικουμενικό χαρακτήρα της Ορθόδοξης πίστης μίλησε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Αγία Τριάδα Πάρου την ημέρα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος.

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας, μιλώντας στο πλήθος των πιστών που συμμετείχε στις λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμο του Αγίου Πνεύματος, εξέφρασε τη σεβάσμια πεποίθηση του, για την Οικουμενικότητα της Ορθοδοξίας.

Ο κ. Καλλίνικος, διαχώρισε τον τρέχοντα όρο του οικουμενισμού από τον Οικουμενικό χαρακτήρα της Ορθόδοξης Πίστης και τόνισε ότι η Ορθοδοξία δεν υποτάσσεται καθώς είναι «Μία και Καθολική αληθινή πίστη».

Παρακολουθήστε σε βίντεο τον ενδιαφέροντα λόγο του Μητροπολίτη Παροναξίας, όπου μεταξύ άλλων επισημαίνεται ο διαφορετικός Λόγος που κομίζει η Εκκλησία και αποτελεί αιτία του αποκλεισμού της από το δημόσιο διάλογο απόλυτα «συμφωνούντων» προσωπικοτήτων που καλούνται συχνά να εκφέρουν γνώμη από δημόσιο βήμα…

naxostimes.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *