Πρόταση Μητροπολίτη Κεφαλληνίας για διεκδίκηση του Νόμπελ Ειρήνης στον Μαν. Γλέζο
Άρχων (9884 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Πρόταση Μητροπολίτη Κεφαλληνίας για διεκδίκηση του Νόμπελ Ειρήνης στον Μαν. Γλέζο

Της Μαρίας Κουρκουμέλη

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Μητροπολίτης Κεφαλονιάς Δημήτριος στο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς.

Ο Μητροπολίτης , περιστοιχιζόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα και το Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση ανακοίνωσε την κατάθεση υποψηφιότητας για διεκδήκηση του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης από τον πολιτικό και αγωνιστή της Αριστεράς Μανώλη Γλέζο. Η πρόταση στηρίζεται από την Βουλευτή Κεφαλονιάς, την Περιφέρεια και τον Δήμο ενώ η επιλογή του κ. Γλέζου έγινε καθώς θεωρείται πρόσωπο διεθνούς αναγνώρισης και προσφοράς.

Ο Μητροπολίτης, λόγω της ακαδημαϊκής του ιδιότητας είναι ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί και τυπικά να ηγηθεί της εκστρατείας για τη διεκδίκηση. Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, έχει πραγματοποιηθεί και επικοινωνία με τους αρμόδιους και ίσως αυτή η κίνηση να μπει στο βιβλιο Γκίνες καθώς ο κ. Γλέζος θα είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή άνθρωπος όπου θα προταθεί για βραβείο Νόμπελ.

Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Δημήτριος είπε οτι θα αποταθούν και στους απόδημους Κεφαλονίτες για την στήριξη τους.

inkefalonia.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *