Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στην τελετή μετεγκατάστασης ΔΜΧ/ΓΕΣ (ΦΩΤΟ)
Άρχων (242 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στην τελετή μετεγκατάστασης ΔΜΧ/ΓΕΣ (ΦΩΤΟ)

Στην τελετή μετεγκατάστασης της Διεύθυνσης Μηχανικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΔΜΧ/ΓΕΣ) στην Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι παρευρέθη ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Διονύσιος, ο οποίος και ετέλεσε την Ι. Ακολουθία «Δια Μεταστέγασιν Διευθύνσεως» σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Αντιστράτηγου κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.), του Διευθυντού της Διεύθυνσης Μηχανικού Υποστρατήγου κ. Νικολάου Λάλου, του Ταξιάρχου κ. Ηλία Αρσένου. Διοικητού της Σχολής Μηχανικού, ενώ παρευρέθησαν Διευθυντές άλλων Σωμάτων και Όπλων του Ελληνικού Στρατού καθώς και πλήθος Ανώτατων και Ανώτερων Αξιωματικών.

Ο Αρχηγός του Γ.Ε.Σ. κ. Αλκιβιάδης Στεφανής στον λόγο του αναφέρθηκε στους νέους στόχους του Ελληνικού Στρατού και τόνισε ότι οι δύο πυλώνες του Ελληνικού Έθνους είναι η Εκκλησία και ο Στρατός, ενώ ο σεπτός Ποιμενάρχης ευχήθηκε επιτυχία στην Διεύθυνση του Μηχανικού και εκπλήρωση των στόχων τους προς όφελος της Πατρίδας μας.

Ι. Μ. Κορίνθου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *