Ο Μητρόπολης Λαρίσης Ιγνάτιος για τον «πατέρα» Κλεομένη
Άρχων (242 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητρόπολης Λαρίσης Ιγνάτιος για τον «πατέρα» Κλεομένη

Την καταδίκη του αυτοαποκαλούμενου «πατέρα» Κλεομένη που έχει εξαπολύσει ένα αδυσώπητο κυνήγι μαγισσών το τελευταίο διάστημα, εκφράζει σε ανακοίνωσή της και η Μητρόπολη Λαρίσης μετά την επίσημη θέση της Ιεράς Συνόδου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η Ιερά Μητρόπολις Λαρίσης και Τυρνάβου πληροφορηθείσα την βεβήλωση του Μνημείου των Εβραίων, στην πλατεία Εβραίων στην Λάρισα, από κάποιον αυτοαποκαλούμενο «πατήρ Κλεομένης», καταδικάζει το γεγονός και πληροφορεί το λαό ότι ο μανιακός νεαρός, ο οποίος παρουσιάζεται με μοναχική περιβολή και εκτίθεται σε βεβηλώσεις μνημείων και άλλες εξτρεμιστικές δραστηριότητες, δεν είναι κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου και όπως ανακοίνωσε και η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν είναι κληρικός της Εκκλησίας μας. Με αποτροπιασμό είδαμε εικόνες από την βεβήλωση του μνημείου στην πόλη μας, με ρίψεις αυγών και εμπτυσμούς του μνημείου από μέρους του. Λυπούμαστε που άνθρωποι καιροσκόποι εφευρίσκουν τρόπους να προβάλλουν εαυτούς, χρησιμοποιούντες το ομολογιακό μοναχικό σχήμα και εκθέτοντες έτσι την Αγία του Χριστού Εκκλησία.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *