Θερμή υποδοχή του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας στην Κεφαλλονιά (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9934 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Θερμή υποδοχή του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας στην Κεφαλλονιά (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Παναγής Φωκάς

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι αρχές της Κεφαλονιάς στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο κατά άφιξη του στο Αεροδρόμιο του νησιού πριν από λίγο.

Κλήρος και λαός έγινε μια φιλόξενη «αγκαλιά» για να υποδεχτεί το μεγάλο Κεφαλλονίτη θρησκευτικό ηγέτη που μετά από χρόνια επιστρέφει στο τόπο των προγόνων του.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος και πλήθος ιερέων της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θόδωρος Γαλιατσάτος, η Βουλευτής του νομού κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιπερφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ και του Πολιτισμού κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφάλειας, Πολιτιστικών Συλλόγων κ.α.

Ένα μικρό παιδάκι τον πλησίασε και του έδωσε μια ανθοδέσμη ενώ ο Αρχιεπίσκοπος, φανερά συγκινημένος, εντυπωσίασε με την απλότητά, την ανθρωπιά του και το μήνυμα της αγάπης που έστειλε κατά το σύντομο χαιρετισμό του.

ekefalonia.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *