Στην Ευξεινούπολη ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9208 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Στην Ευξεινούπολη ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος λειτούργησε στον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως.

Απευθυνόμενος στους πιστούς που είχαν κατακλύσει τον Ιερό Ναό, στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος, ανέλυσε την ευαγγελική περικοπή, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην ταυτότητα και ιδιοσυγκρασία του ελληνικού λαού, ο οποίος στηρίζεται σε δυο πυλώνες: στον ελληνικό πολιτισμό και την ορθόδοξη πίστη. Σημείωσε πως «η οποιαδήποτε παραφωνία δεν χαλά το σύνολο της χορωδίας, η οποία έχει την ταυτότητά της, την υπόστασή της εδώ και πολλά χρόνια πίσω και ουδείς δύναται να την αμφισβητήσει».

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος εξήρε το ανακαινιστικό έργο που συντελείται στην Ενορία υπό την ευθύνη του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού, Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ενώ διαπίστωσε για ακόμη μία φορά την αθρόα προσέλευση των πιστών στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Ι. Μ. Δημητριάδος

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *