Τον Μητροπολίτη Σύρου επισκέφθηκε ο Πρέσβης των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9570 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Τον Μητροπολίτη Σύρου επισκέφθηκε ο Πρέσβης των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ)

 Τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ επεσκέφθη σήμερα στο Επισκοπείο Ερρμουπόλεως ο Εξοχώτατος Πρέσβυς των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Geoffrey R. Pyatt, με τον οποίο παρέμεινε επί ώρα στην Αίθουσα του Θρόνου και συνεζήτησαν για θέματα, που αφορούν τη Σύρο.
Ο κ. Πρέσβυς ιδιαιτέρως επεσήμανε την αναγνώριση και εκ μέρους των ΗΠΑ της μεγάλης προσφοράς της Εκκλησίας  τα δύσκολα αυτά χρόνια στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του λαού και της σημασίας του ρόλου, που μπορεί να έχει η Εκκλησία στη διαχείριση της υφισταμένης κρίσεως, στην κοινωνική της διάσταση.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ανέπτυξε στον κ. Πρέσβυ το έργο, που προσφέρει η Εκκλησία στην Ελλάδα και ειδικώτερα στην Ιερά Μητρόπολη, τον παρεκάλεσε να στηρίξει πρωτοβουλίες, οι οποίες θα δώσουν λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα, που αντιμετωπίζει η Σύρος, και τον ευχαρίστησε για την τιμή να τον επισκεφθεί στο Επισκοπείο.

Ι. Μ. Σύρου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *