Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στην Τρίπολη για την Παναγία του Κύκκου (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9848 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στην Τρίπολη για την Παναγία του Κύκκου (ΦΩΤΟ)

Tου Επαμεινώνδα Μανδρώνη

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σήμερα, στον ενοριακό Ιερό Ναό και Νεομαρτύρων Τρίπολης, για την εορτή της Αγίας Σοφίας και προς τιμήν της Παναγίας του Κύκκου.

Κατά τον Όρθρο χοροστάτησε και στη συνέχεια τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιερώνυμος Πυλιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε διεξοδικά στα διδάγματα της σημερινής Ευαγγελικής Περικοπής.

Προ της απολύσεως, ο Μητροπολίτης Μαντινείας ευχαρίστησε πατρικώς τους πατέρες που συνοδεύουν τη θαυματουργό εικόνα, ζητώντας ταυτόχρονα να μεταφέρουν τον αδελφικό του ασπασμό, καθώς και τις ευχαριστίες του για την μεγάλη ευλογία μεταφοράς της Εικόνος στην Τρίπολη.

Τέλος, η συνοδεία της Αγίας Εικόνας δώρησε ως ευλογία από ένα αντίγραφο της Παναγίας του Κύκκου στο Σεβ. Μητροπολίτη, καθώς και στον Ιερατικό Προϊστάμενο της ενορίας Πανοσιολ. Αρχιμ. Γερμανό Μίχο.

ARXON.GR

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *