Εγκαίνια νέων χώρων της Μονάδας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Εγκαίνια νέων χώρων της Μονάδας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου (ΦΩΤΟ)

Τον μέγα ευεργέτη και δωρητή στην Μαγνησία κ. Χαράλαμπο Τσιμά, που ακόμη μία φορά, συνέβαλε ώστε να ανακατασκευαστεί μεγάλο μέρος της Μονάδας Χημειοθεραπείας, βράβευσε σήμερα η Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, του ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και πλήθους κόσμου.

Την τελετή των Εγκαινίων τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος συνεχάρη την οικογένεια Τσιμά, ευχόμενος ο Θεός να φανερώνει διαρκώς μικρούς και μεγάλους ευεργέτες.

Μιλώντας, σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, ο Σεβασμιώτατος  σημείωσε ότι η οικογένεια Τσιμά αποτελεί παρακαταθήκη για τον τόπο μας και αναφέρθηκε στην προσωπική γνωριμία του με τον μέγα ευεργέτη, με αφορμή ένα πρόσφατο ταξίδι στην Αντισαμπέμπα της Αιθιοπίας, ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο Σεβασμιώτατος, ενθυμούμενος προσωπική εμπειρία του, από τότε που αγαπημένο του πρόσωπο νοσηλευόταν στο «Αχιλλοπούλειο» συνεχάρη τον Διοικητή και το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος: «Όντως, έχουμε εξαιρετικούς ανθρώπους σ’ αυτό το Νοσοκομείο, παρόλα τα προβλήματα. Συγχαίρω γι’ αυτή την προσπάθεια που γίνεται κι εύχομαι να έχει συνέχεια. Να βρίσκει μικρούς και μεγάλους δωρητές. Ο καθένας με την συμβολή του, αλλά όλοι μαζί να έχουμε συνείδηση ότι είναι δικός μας χώρος. Προσεύχομαι για την υγεία του κ. Τσιμά, για την υγεία των μελών της οικογενείας του, την υγεία όλων των ανθρώπων. Εύχομαι να γίνουν και τα εγκαίνια του ξενώνα, να γίνουν και τα εγκαίνια της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών μας. Είμαι βέβαιος ότι και η Υπουργός και όλοι οι συντελεστές και οι φορείς και οι θεσμοί θα συμβάλουν ο καθένας κατά το δυνατόν».

Να σημειωθεί ότι συνολικά στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου λειτουργούν έξι νέοι χώροι, με σύγχρονες αίθουσες χημειοθεραπειών, γραφεία ιατρών, βοηθητικοί χώροι, αλλά και βιβλιοθήκη, που εξοπλίστηκε από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Μαγνησίας.

 

Ι. Μ. Δημητριάδος

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *