Καστορίας: «Μαζί με την Παιδεία μην ξεχάσετε τον Χριστό» (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)
Άρχων (9852 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Καστορίας: «Μαζί με την Παιδεία μην ξεχάσετε τον Χριστό» (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Την Ακολουθία του Αγιασμού σε σχολεία της Επαρχίας Καστοριάς τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμσήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, το 2ο Γυμνάσιο Καστοριάς, το 1ο Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού, τα 1ο, 2ο, 3ο Λύκεια Καστοριάς, καθώς και το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς.

Ο Σεβασμιώτατος σε κάθε σχολείο έστειλε το μήνυμά του ως πνευματικός πατέρας των παιδιών και μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη που έχει ο άνθρωπος από την παιδική του ηλικία να ζει μέσα στο πνεύμα της αγάπης και της ελευθερίας, που είναι ο ίδιος ο Χριστός, αλλά και να προσπαθεί καθημερινά να γνωρίσει και να μελετήσει τον εαυτό του.

Τέλος, ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν υγεία και καλή πρόοδο και στους εκπαιδευτικούς δύναμη και αγάπη για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Ι. Μ. Καστορίας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *