Στον Μητροπολίτη Σύρου ο νέος Διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9916 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Στον Μητροπολίτη Σύρου ο νέος Διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΦΩΤΟ)

Το νέο Διοικητή του Τάγματος Εθνοφυλακής Σύρου, Αντισυνταγματάρχη Αθανάσιο Μπεσίνη εδέχθη σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του, τον οποίο καλωσόρισε και συνεχάρη, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και του εξέφρασε τη συναντίληψη της Ιεράς Μητροπόλεως σε ό, τι χρειάζεται.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ εδέχθη το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Σύρου, ο οποίος τελεί υπό την προστασία της Ιεράς Μητροπόλεως και παρουσιάζει έντονη κοινωνική δραστηριότητα και μέρινα για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, έχοντας και την οικονομική στήριξη, εκτός των άλλων, των κ.κ. Αθανασίου Μαρτίνου και Αντωνίου Κομνηνού.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τους ευχήθηκε καλή δύναμη και υγεία,τους εξέφρασε για πολλοστή φορά τη συμπαράσταση της Εκκλησίας στα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και τα μέλη του Συλλόγου και τους συνεχάρη για τη δραστηριότητά τους και το ψυχικό τους σθένος, που επιδεικνύουν στα εξειδικευμένα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

I. M. Σύρου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *