Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τους Πρέσβεις Παλαιστίνης και Καζακστάν (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9916 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τους Πρέσβεις Παλαιστίνης και Καζακστάν (ΦΩΤΟ)

Ο Πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα κ. Emile Toubassi επισκέφθηκε σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, όπου συζήτησαν για επίκαιρα θέματα και αντάλλαξαν απόψεις.
Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Πρέσβης του Καζακστάν στην Ελλάδα, κ. Alexei Volkov.

Ο κ. Volkov ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συνάντηση ενώ μιλώντας στον 89,5 τόνισε πως «είναι μεγάλη τιμή που συναντηθήκαμε σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο, τον οποίο προσκαλέσαμε στο Καζακστάν, εκεί όπου μένουν πάνω από 12.000 Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Θέλουμε να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας και να έχουμε το παράδειγμα του Αρχιεπισκόπου στην χώρα μας» και ευχήθηκε υγεία και δύναμη στον Αρχιεπίσκοπο και ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Πρέσβη για την πρόσκληση και αναφέρθηκε στους Έλληνες που βρίσκονται στο Καζακστάν. Υπογράμμισε, μάλιστα, πως «θα ήταν μία καλή ευκαιρία να βρεθούμε εκεί και να ανταλλάξουμε απόψεις».

Φωτο: Χρήστος Μπόνης

I. A. A.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *