Εσπερινός των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Ι. Μ. Λαρίσης (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9172 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Εσπερινός των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Ι. Μ. Λαρίσης (ΦΩΤΟ)

Μέγας πανηγυρικός εσπερινός τελέσθηκε  την παραμονή της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, ο οποίος στο κήρυγμά του μίλησε για το πρόσωπο της Παναγίας μας όπως σκιαγραφείται στην παρούσα μεγάλη εορτή και στις πολλές προτυπώσεις της, ως ιερουργού και Βασιλίσσης, ενώ επεσήμανε ότι  προαναγγέλει αυτή η εορτή τον δικό μας αγιασμό και  την δική μας σωτηρία.

Στο τέλος με την παράκληση του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτου π. Ανθίμου Ρατς, του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Στεφάνου Γιάνναρου και των μελών του εκκλησιαστικού συμβουλίου, ετίμησε ιεροχρεωστικώς την ερίτιμον κ. Φανήν Πατσιούρα, μεγάλη Ευεργέτιδα του Ιερού Ναού, για την μεγάλη προσφορά της και την ευχαρίστησε δια θερμών λόγων για την αγιογράφησιν του περικαλλούς τρούλου του Ιερού Ναού.

Ι. Μ. Λαρίσης

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *