Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος ο Βουλευτής Αχαΐας Ν. Νικολόπουλος
Άρχων (9199 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος ο Βουλευτής Αχαΐας Ν. Νικολόπουλος

Την επίσκεψη του Ανεξαρτήτου Βουλευτού Αχαΐας κ. Νικολάου Νικολόπουλου  εδέχθη στο γραφείο του  το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος.

Ο κ. Νικολόπουλος μαζί με τα σεβάσματά του κατέθεσε και τις εγκάρδιες ευχές του για έτη πολλά στον Σεβασμιώτατο επί τη ευκαιρία της χθεσινής ονομαστικής του Εορτής.

Ο Ποιμενάρχης μας  με χαρά εδέχθη την επίσκεψη του Θεολόγου και Ιεροψάλτου Βουλευτού, με τον οποίο διατηρεί πνευματικούς δεσμούς από πολλά χρόνια και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις μαζί του επί διαφόρων  επίκαιρων θεμάτων.

Η συζήτηση με τον έμπειρο πολιτικό κ. Νίκο Νικολόπουλο ήταν πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική καθότι ο εν λόγω Βουλευτής ως ένας εκ των παλαιοτέρων Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου διαθέτει μεγάλη πείρα, πλούσιες γνώσεις και χρήσιμες εμπειρίες για πολλά θέματα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μουάνζα κ. Ιερωνύμου από  τον οποίο ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε για το ιεραποστολικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολίς μας στην περιοχή της Δυτικής Τανζανίας, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αφρικανοί αδελφοί μας.

Ι. Μ. Φθιώτιδος

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *