Τιμητική Εκδήλωση για τον Άρχοντα Πρωτοψάλτη Χαρίλαο Ταλιαδώρο (ΦΩΤΟ)
Άρχων (9217 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Τιμητική Εκδήλωση για τον Άρχοντα Πρωτοψάλτη Χαρίλαο Ταλιαδώρο (ΦΩΤΟ)

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Πολιούχου Βαθέος Αυλίδος της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Θηβών και Λεβαδείας το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου στον Μεγαλοπρεπέστατο Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Καλυβίτου  έλαβε χώρα η τιμητική εκδήλωση για τον Άρχων Πρωτοψάλτη της Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως και Πρωτοψάλτου του Καθεδρικού Ναού τής του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης κυρίου Χαρίλαου Ταλιαδώρου με πλούσιους ύμνους απο τον Χορό Ιεροψαλτών Θήβων, και απο την Αθήνα.

Eεν συνεχεία ομίλησε ο Μέγας Πρωτοψάλτης Γεώργιος Χατζηχρόνογλου και απέδωσε ύμνους τέλος έγινε η παράδοση της τιμητικής πλακέτας στον Άρχων Πρωτοψάλτη απο τον Προϊσταμενο του Ιερού Ναού Πατέρα Αθανασίου Γεραμάνη και τον Γεώργιο Χατζηχρόνογλου και βαθεία συγκινημένος ο Άρχων Πρωτοψάλτης ευχαρίστησε όλους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ψάλοντας ύμνους της Μεγάλης Τεσαρακοστής, που με τον ύφος και την τέχνη της φωνής του καθήλωσε όλους τους πιστούς.

Aκολούθησε κέρασμα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι έδωσαν το παρών πολλοί ιερείς της Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας και Χαλκίδος και  Ιεροψάλτες μέσα στους οποίους ήταν και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βαθέος και Αυλίδος Οικονόμος Κωνσταντίνος Κατσουλιέρης.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *