Άρχων (102 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Μηνιαία Σύναξη Εφημερίων της Ι. Μ. Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Η μηνιαία Σύναξη των Εφημερίων για τις Αρχιερατικές Περιφέρειες Λαμίας, Θερμοπυλών & Ροδίτσης, Υπάτης, Λιανοκλαδίου, Στυλίδος και Πελασγίας για τον μήνα Φεβρουάριο  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς Φθιώτιδος στη Λαμία.

Στο πρώτο μέρος ο Σεβασμιώτατος κ. Νικόλαος ανέπτυξε το θέμα: «Το ήθος του παπά του χωριού». Ακολούθησε ευρεία συζήτηση επί των λεχθέντων και πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος. Τελειώνοντας την εισήγησή του ο Σεβασμιώτατος εκάλεσε τους Ιερείς να ενισχύσουν την πνευματική τους ζωή με την προσευχή για να ενισχύεται με τον τρόπο αυτό και η δική τους πίστη και η πίστη του λαού.

Μετά από ένα διάλλειμα για πρωινό ακολούθησε το δεύτερο μέρος της Συνάξεως, όπου ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τους ιερείς για εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει η Ιερά Μητρόπολις μας στο προσεχές μέλλον. Ακολούθησαν ερωτήσεις από μέρους των ιερέων προς τον Σεβασμιώτατο διοικητικής και ποιμαντικής φύσεως και διεξήχθη διάλογος. Τέλος δόθηκε στους ιερείς φάκελος με έντυπο υλικό. 

Ι. Μ. Φθιώτιδος

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment