Συναυλία αγάπης κι αλληλεγγύης από την Ι. Μ. Διδυμοτείχου (ΦΩΤΟ)
Άρχων (19196 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Συναυλία αγάπης κι αλληλεγγύης από την Ι. Μ. Διδυμοτείχου (ΦΩΤΟ)

Συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στο Διδυμότειχο, την Κυριακή 27, Μαρτίου ε.ε., το προϊόν της οποίας διετέθη για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου και ιδιαίτερα του Συσσιτίου, που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που χάρηκε με τις καλλιτεχνικές επιδόσεις των συντοπιτών του, που συμμετείχαν στη συναυλία. Χαιρετίζοντας το κοινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός  ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες, τους εθελοντές, τους καλλιτέχνες και τους επισήμους που προσήλθαν, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο Διοικητής της XVI Μεραρχίας Στρατηγός Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Πασχάλης Συριτούδης, και συνεχάρη τον υπεύθυνο των κοινωνικών δομών της Μητροπόλεως στο Διδυμότειχο Αρχιμανδρίτη Κύριλλο Κολτσίδη.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος σημείωσε ότι «αυτή η συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης ήταν ένα μάθημαανθρωπιάς σε μια εποχή που δοκιμάζεται η ανθρωπιά όλων μας».

Ι. Μ. Διδυμοτείχου

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment