9 Μαρτίου 2016 Κοινοποιήστε

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μητροπολίτης Καλύμνου για την απουσία της πολιτείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την απουσία της Πολιτείας και των βουλευτών από τις εκδηλώσεις στην Κάλυμνο για την 68η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου 

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μητροπολίτης Καλύμνου κ. Παΐσιος, χθες Δευτέρα 7 Μαρτίου, στον Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού, στη δοξολογία για την68η επέτειο Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.

Ο Μητροπολίτης κ. Παΐσιος λαμβάνοντας το λόγο μετά τον πανηγυρικό, σε έντονο ύφος καυτηρίασε την απουσία της Πολιτείας αλλά και των βουλευτών Δωδεκανήσου από τις εκδηλώσεις που έγιναν στην Κάλυμνο, την στιγμή που η Τουρκία αμφισβητεί ανοιχτά την ελληνικότητα των νησιών μας.

Βέβαια όπως και σε χθεσινό μας δημοσίευμα στο kalymnos-news.gr γράφαμε, σε πείσμα του Αθηναϊκού κράτους, των κυβερνώντων και των βουλευτών του νομού μας ,που για μια ακόμη χρονιά μας ξέχασαν ,αφήνοντας στην «Καλυμνιακή μοναξιά», το τρίτο σε έκταση νησί της Δωδεκανήσου χωρίς καμία εκπροσώπηση τους ,με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, με εντυπωσιακή παρέλαση και με μία σημαία 460 τμ να κυματίζει στο λιμάνι, η Κάλυμνος εόρτασε την 68η επέτειο της ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ της Δωδεκανήσου στη Μητέρα Ελλάδα.

kalymnos-news.gr

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment