Επάνδρωση της Ιεράς Μονής Κορακιών Χανίων (ΦΩΤΟ)
21 Μαρτίου 2016 Κοινοποιήστε

Επάνδρωση της Ιεράς Μονής Κορακιών Χανίων (ΦΩΤΟ)

 

Ένα ευλογημένο και χαρμόσυνο μήνυμα ανήγγειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας κ.κ. Δαμασκηνός ανήμερα την Κυριακή της Ορθοδοξίας προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα.

Είναι μεγάλη ευλογία από τον Θεό τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης , να έχουμε στην ιστορική και σεβάσμια Μονή Κορακιών, Μοναχές από την Ιερά Μονή Χρυσοπηγής, οι οποίες ψάλλουν και διακονούν. Είναι μεγάλη ευλογία διότι ο Θεός ευδόκησε διά Πρεσβειών του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, σιγά σιγά να αναλάβουν από το Μοναστήρι της Χρυσοπηγής, το Μοναστήρι αυτό ώστε να συνεχιστεί και να μην κλείσει καθώς οι Μοναχές είναι υπέργηρες, και είναι προς τιμήν τους που κράτησαν την Μονή αυτή τόσα χρόνια με δική τους προσπάθεια και αγώνα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προσπάθεια αυτή οφείλουμε στην Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής Θεοξένη Μοναχή, η οποία έδωσε την ευλογία να ξεκινήσει σιγά σιγά μία αδελφότητα σε αυτό το Μοναστήρι. Ευχόμεθα να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια με την βοήθεια και συνεργασία όλων εσάς…

Ι. Μ. Κυδωνίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment