Νεαρός επιχείρησε να εξαπατήσει τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων
23 Μαρτίου 2016 Κοινοποιήστε

Νεαρός επιχείρησε να εξαπατήσει τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων

Τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο επιχείρησε να εξαπατήσει ένας 28χρονος, προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΟΥ Αιγίου, αλλά τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αθήνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος επικοινώνησε χθες το πρωί με τον μητροπολίτη και προσποιούμενος τον υπάλληλο της τοπικής ΔΟΥ, τον ενημέρωσε ότι έπρεπε να του καταβάλει άμεσα 8.200 ευρώ, για να τακτοποιήσει οικονομική του εκκρεμότητα. Επίσης, ζήτησε από τον Αμβρόσιο να του αποστείλει τα χρήματα, με τηλεφωνική επιταγή, σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ στην Αθήνα.

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία ο μητροπολίτης ενημέρωσε το τμήμα Ασφαλείας Αιγίου και ανέφερε τα όσα του είχε ζητήσει ο 28χρονος. Στη συνέχεια, αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου μετέβησαν στην Αθήνα και σε συνεργασία με συναδέλφους τους, από το τμήμα Ασφαλείας Πατησίων, εντόπισαν τον 28χρονο σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος είχε μεταβεί στο υποκατάστημα, προκειμένου να παραλάβει επιταγή ύψους 6.000 ευρώ, που θα του έστελνε ο μητροπολίτης και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

ethnos.gr

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment