Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος σε σεμινάριο Θεολόγων Καθηγητών (ΦΩΤΟ)
29 Μαρτίου 2016 Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος σε σεμινάριο Θεολόγων Καθηγητών (ΦΩΤΟ)

Στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους Θεολόγους Καθηγητές των Σχολείων Β/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας βρέθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, κατόπιν προσκλήσεως του Σχολικού Συμβούλου Β/θμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος Δρ. Δημητρίου Φύκα.

          Εισηγητής στο Σεμινάριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του 4ου Γυμνασίου Λαμίας, ήταν ο Σχολικός Σύμβουλος Δρ. Δημήτριος Φύκας, ο οποίος παρουσίασε στους Εκπαιδευτικούς «Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας στο μάθημα των Θρησκευτικών της Β΄ Γυμνασίου με θέμα:  Η παραβολή του σπλαχνικού πατέρα (παραβολή του «ασώτου υιού»: Η απέραντη αγάπη του Θεού για όλους».

          Στο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Φύκα για την πρόσκληση, τον συνεχάρη προσωπικά για την μεθοδική εργασία που επιδεικνύει και απευθυνόμενος προς τους Θεολόγους είπε: «Από σας εξαρτάτε η αξία και η ποιότητα του μαθήματος των θρησκευτικών. Να έχετε τη δύναμη να μορφώνετε Χριστόν στις ψυχές των μαθητών σας και να εγκαθιστάτε νέους, πιστά μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας». Τέλος συνεχάρη τους Θεολόγους για το έργο τους, του οποίου οι καρποί είναι εμφανείς στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.    

Ι. Μ. Φθιώτιδος

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment