Ευχέλαιο από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας στο Νοσοκομείο «H Αγία Όλγα» (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, όπως και πέρυσι, τέλεσε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Ιωνίας «Η Αγία Όλγα».

Στο Μυστήριο συμμετείχαν τα μέλη της Διοίκησης του Νοσοκομείου, το νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και μεγάλος αριθμός ασθενών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης με λόγια ενθαρρυντικά επαίνεσε αφενός το σπουδαίο και θεάρεστο έργο των ιατρών και των νοσηλευτών, αφετέρου ευχήθηκε γρήγορη και ταχεία ανάρρωση στους δοκιμαζόμενους ασθενείς.

iero-efxelaio-sto-nosokomeio-h-agia-olga-n-ionias_001 iero-efxelaio-sto-nosokomeio-h-agia-olga-n-ionias_005 iero-efxelaio-sto-nosokomeio-h-agia-olga-n-ionias_002 iero-efxelaio-sto-nosokomeio-h-agia-olga-n-ionias_010 iero-efxelaio-sto-nosokomeio-h-agia-olga-n-ionias_011 iero-efxelaio-sto-nosokomeio-h-agia-olga-n-ionias_014 iero-efxelaio-sto-nosokomeio-h-agia-olga-n-ionias_015 iero-efxelaio-sto-nosokomeio-h-agia-olga-n-ionias_016 iero-efxelaio-sto-nosokomeio-h-agia-olga-n-ionias_017 iero-efxelaio-sto-nosokomeio-h-agia-olga-n-ionias_018

Ι. Μ. Νέας Ιωνίας

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin