Μαθητές στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ι. Μ. Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Λαμίας συνοδευόμενοι από την Διευθύντρια κα Δήμητρα Τσιάκα και τους Καθηγητές τους επισκέφθηκαν την Τρίτη 19 Απριλίου το Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Τους 250 περίπου μαθητές με τους συνοδούς τους υποδέχθηκε στο Αμφιθέατρο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, ο οποίος αφού τους καλωσόρισε παρουσίασε το πνευματικό, διοικητικό, φιλανθρωπικό, πολιτιστικό έργο που επιτελείται στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος. Αναφέρθηκε επίσης στο φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού (bullying) αλλά και στο νόημα των ημερών της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τα οποία οι μαθητές άκουσαν με μεγάλη προσοχή και πολύ ενδιαφέρον.

Κατόπιν έγινε ξενάγηση στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου ενώ αρκετοί μαθητές παραχώρησαν συνέντευξη στη δημοσιογράφο του Σταθμού κα Σοφία Παναγιώτου μεταφέροντας τις εμπειρίες τους από την επίσκεψή τους στο διοικητήριο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά την έξοδό τους οι μαθητές μαζί με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου έλαβαν κέρασμα εκφράζοντας την ικανοποίησή τους από την εγκάρδια φιλοξενία αλλά και την επιθυμία να πραγματοποιηθεί και στο άμεσο μέλλον παρόμοια επίσκεψη.

img_0001_24 img_0002_17 img_0010_16 img_0026_19 img_0034_30 img_0041_21 img_0057_11 img_0088_16

Ι. Μ. Φθιώτιδος

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin