Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην τελετή ονοματοδοσία του Κολυμβητηρίου Ναυπλίου (ΦΩΤΟ)
17 Απριλίου 2016 Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην τελετή ονοματοδοσία του Κολυμβητηρίου Ναυπλίου (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016  πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ η τελετή ονοματοδοσίας του κολυμβητηρίου Ναυπλίου προς τιμήν του Κώστα Γκούβερη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης στο αναψυκτήριο του Κολυμβητηρίου, όπου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος εξήρε την ανιδιοτελή προσφορά του Κώστα Γκούβερη για 65 σχεδόν συνεχή χρόνια στην νεολαία του Ναυπλίου.
Τιμητική πλακέτα στον μεγάλο δάσκαλο απένειμε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος
Όλα τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου οι αθλητές του, παλαιοί και νέοι παραβρέθηκαν στην ιστορική αυτή στιγμή τιμής στο μεγάλο δάσκαλο του υγρού στίβου.
Κορυφαία στιγμή δικαίωσης για τον Κώστα Γκούβερη ή  Μακάριο όπως συνηθίζουν πολλοί να αποκαλούν, τον δικό μας κυρ Κώστα, μια ζωή αφιερωμένη στον αθλητισμό και στα παιδιά του Ναυπλίου, μια ζωή αφιερωμένη στον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου, μια ζωή προσφοράς σε ό,τι αγνότερο υπάρχει, μια ζωή δίπλα στη νεολαία, χτίζοντας αθλητές, χαρακτήρες και ανθρώπους. 
Εξαιρετική η πρωτοβουλία του Δήμαρχου Δημήτρη Κωστούρο και του ΔΣ του ΔΟΠΠΑΤ για την απόφασή τους να αναδείξουν την προσφορά του Κώστα Γκούβερη, που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που προσήλθε για την τιμητική αυτή εκδήλωση.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν,  o Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ,οι βουλευτές Αργολίδος Γιαννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου κ Τόμπρας, ο παλιός αθλητής του ΝΟΝ και πρόεδρος του Ναυπλιακού Ιδρύματος Κώστας Χελιώτης που είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ναυπλιέων και πολύς κόσμος που τίμησε με την παρουσία του τον κ. Κώστα Γκούβερη.
Eυάγγελος Μπουγιώτης
Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment