Εσπερίδα για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο από την Ι. Μ. Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)
28 Μαΐου 2016 Κοινοποιήστε

Εσπερίδα για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο από την Ι. Μ. Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

Με προσέλευση πολλών πιστών η Ιερά Μητρόπολη μας πραγματοποίησε πνευματική Εσπερίδα  ανοικτής ενημέρωσης, προβληματισμού και διαλόγου την Παρασκευή 27 Μαΐου, για την επερχόμενη Αγία και Μεγάλη Σύνοδο που θα λάβει χώρα στον τόπο μας και συγκεκριμένα στη Ορθόδοξο Ακαδημία στο Κολυμβάρι Χανίων.

Έγκυροι ομιλιτές, όπως ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Βασίλειος Γοντικάκης, Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους, ο Καθηγητής του Α.Π.Θ. Ανέστης Κεσελόπουλος και ο Διευθυντής της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς με θεμελιωμένη άποψη  ακι απαντήσεις στους προβληματισμούς ενημέρωσαν κλήρο και λαό που είχε ασφικτικά γεμίσει την αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου της Μητροπόλεως μας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, ο οποίος  έκανε την εισαγωγή και ευλόγησε την πνευματική αυτή Εσπερίδα,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ο οποίος ήταν ο συντονιστής των ομιλιών και των διαλόγων, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, κληρικοί της Μητροπόλεως μας, η Οσιολογιωτάτη Γερόντισσα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής Θεοξένη Μοναχή και πλήθος κόσμου.

Η Εσπερίδα αναμεταδόθηκε ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως μας, Ράδιο Μαρτυρία 95,5 FM.

Ι. Μ. Κυδωνίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment