Η έκπληξη του Μητροπολίτη Αργολίδος από τους παλιούς του συμμαθητές (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σαράντα  έξι χρόνια συμπληρώσαν  οι απόφοιτοι του 1970, από το 6 τάξιo Γυμνάσιο Αρρένων  και θηλέων  Αμαρουσίου  και είπαν να τιμήσουν αυτή την επέτειο με μία συνάντηση που θα ήταν έκπληξη για τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο. Έτσι κι έγινε ,πήραν το πούλμαν και εμφανίστηκαν στον Μητροπολίτη , συμμαθητής τους κι αυτός, στην ενορία της Παναγίας  στην Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου.

Ο ίσιος βαθιά συγκινημένος τους ευχαρίστησε για την έκπληξη  που του έκαναν. Οι παλιοί συμμαθητές εκκλησιάστηκαν ,θυμήθηκαν τα παλιά, έκλεψαν ,αλλά όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον Δεσπότη .  Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας  όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν σαν μια παρέα. Η συνάντηση έκλεισε με αναμνήσεις  από   νοσταλγικά γεγονότα, στιγμές με τους καθηγητές, φάρσες, πειράγματα κι άλλα. 

NAU_DESPOTHS_SUMATHITES1 NAU_DESPOTHS_SUMATHITES1AA NAU_DESPOTHS_SUMATHITES1AAA NAU_DESPOTHS_SUMATHITES1AAAAAAA NAU_DESPOTHS_SUMATHITES1AAAAAAAA NAU_DESPOTHS_SUMATHITES1AAAAAAAAA NAU_DESPOTHS_SUMATHITES1AAAAAAAAAA NAU_DESPOTHS_SUMATHITES1AAAAAAAAAAAA NAU_DESPOTHS_SUMATHITES1AAAAAAAAAAAAAA NAU_DESPOTHS_SUMATHITES1AAAAAAAAAAAAAAA

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Διαβάστε ακόμα