Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Δοκού (ΦΩΤΟ)

Την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Διάκ. Νεκτάριο Ευγενικό επισκέφθηκε, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, το 17ο Δημοτικό Σχολείο Δοκού Χαλκίδος, όπου συναντήθηκε με τους καλούς διδασκάλους και τους μαθητές του Σχολείου, αλλά και τα μικρά παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του 20ου Νηπιαγωγείου Δοκού Χαλκίδος, επί παρουσία και των Εφημερίων της Ενορίας Δοκού π. Γεωργίου Μωραΐτη και π. Ευαγγέλου Πράγια.

Τον Σεβασμιώτατο καλωσόρισε η Διευθύντρια του Δημοτικού κ. Αναστασία Χατζημιχαηλίδου, εκφράζοντας την χαρά όλων για την παρουσία του Επισκόπου στο Σχολείο, ενώ αντιφωνώντας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε κι εκείνος την Διευθύντρια και όλους τους δασκάλους για την υποδοχή τους και τους συνεχάρη για το έργο τους και στη συνέχεια είχε ευχάριστο διάλογο με τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι ανταπέδωσαν την επίσκεψη τραγουδώντας του όμορφα τραγούδια.

Η επίσκεψη έκλεισε με το πρωινό κέρασμα, το οποίο παρέθεσε στον Σεβασμιώτατο ο Σύλλογος των Διδασκόντων, κατά την διάρκεια του οποίου υπήρξε παραγωγική και ουσιαστική επικοινωνία και διαπιστώθηκε, γι’ ακόμη μια φορά, ο στενός σύνδεσμος μεταξύ της τοπικής Εκπαιδευτικής Κοινότητος και της Τοπικής Εκκλησίας.

4. Episkepsi sto Dimotiko Sxoleio Dokou 30.5.2016 002 4. Episkepsi sto Dimotiko Sxoleio Dokou 30.5.2016 001

Ι. Μ. Χαλκίδος

Διαβάστε ακόμα