Στη Σαντορίνη ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος
25 Μαΐου 2016 Κοινοποιήστε

Στη Σαντορίνη ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος

Επίσκεψη στη Σαντορίνη θα πραγματοποιήσει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, από την Παρασκευή 27 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 29 Μαΐου.

Επίσημη υποδοχή του Αρχιεπισκόπου από την Ιερά Μητρόπολη Θήρας, Αμοργού και Νήσων θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 27/5 ώρα 12:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Αρχιεπισκόπου περιλαμβάνει:

– 27/5, ώρα 19:00: τέλεση εγκαινίων της έκθεσης παιδικού βιβλίου που διοργανώνει ο παιδικός σταθμός “Η Γλυκογαλούσα” στην Χριστιανική Εστία, στα Φηρά

– 28/5, ώρα 18:30: τέλεση Εσπερινού στον ενοριακό Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Εμπορείο. Εκεί ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι” θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου

– 29/5, ώρα 07:00: συλλειτουργία με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνιο στον εορτάζοντα Ι.Ν. Αγίας Θεοδοσίας Ακρωτηρίου.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι” καλεί τα μέλη του και όλους όσους επιθυμούν, να παραβρεθούν στις παραπάνω εκδηλώσεις.

atlantea.news

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment