Λήξη συναντήσεων του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας με τους Νέους της Μητροπόλεώς του (ΦΩΤΟ)
2 Ιουνίου 2016 Κοινοποιήστε

Λήξη συναντήσεων του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας με τους Νέους της Μητροπόλεώς του (ΦΩΤΟ)

 Ολοκληρώθηκαν για φέτος οι καθιερωμένες συναντήσεις της Δευτέρας των Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ Γαβριήλ.

Η τελευταία συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 το απόγευμα στο κτήριο της Ιεράς Μητροπόλεως έλαβε έντονο εορταστικό χαρακτήρα, με τους Νέους και Νέες της Ιεράς Μητροπόλεως να τιμούν και να λαμπρύνουν με την παρουσία τους τη βραδιά.

Ομιλητής σε αυτή την τελευταία συνάντηση ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους παριστάμενους, αλλά και τον καθένα χωριστά που με την δυναμική παρουσία τους στις συναντήσεις αυτές καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δόθηκε η ευκαιρία να γνωρισθούν προσωπικά μεταξύ τους, να αναπτύξουν σχέσεις αγάπης, να γνωρίσουν οι ίδιοι από κοντά τον Επίσκοπό τους, να ακούσουν το λόγο του Ευαγγελίου και της Εκκλησίας, καταθέτοντας παράλληλα τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους πάνω σε βασικά καθημερινά και επίκαιρα ζητήματα.

Ο κ. Γαβριήλ, αφού τους αποχαιρέτησε, τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ραντεβού τον Σεπτέμβριο.       

Φωτογραφίες : Χρήστος Αμπατζόγλου

Ι. Μ. Νέας Ιωνίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment