Ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδος με θέμα: “Η Εκκλησία των Μαρτύρων” (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης  31 Μαΐου 2016 ομίλα του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου με θέμα  ”Η Εκκλησία των Μαρτύρων”  στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου στην πόλη του Άργους. Η ομιλία έγινε στα πλαίσια της  υποδοχής  του Ιερού Λειψάνου (Αφθάρτου Χειρός) της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής από την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους στην πόλη του Άργους χθες Τρίτη 31 Μαΐου.   

Το Ιερό Λείψανο μετέφεραν πατέρες της Ιεράς Μονής, ύστερα από ευλογία του Καθηγουμένου, Πανοσιολ. Αρχιμ. Ελισαίου, με επικεφαλής τον Ιερομόναχο π. Γερβάσιο. Το ιερό λείψανο υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Αργολίδος Νεκτάριος. Προηγήθηκε Αρχιερατικός εσπερινός και κατόπιν η ομιλία του Μητροπολίτη. Στην ομιλία παρών ήταν κι ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Επιδαύρου Καλλίνικος. Το ιερό λείψανο της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής και το Τίμιο Ξύλο θα παραμείνουν στο καθεδρικό  ναό του Αγίου  Πέτρου  Άργους έως την Πέμπτη 2 Ιουνίου.

MHTROPOLITHS_ARGOS1 MHTROPOLITHS_ARGOS1a MHTROPOLITHS_ARGOS1aA MHTROPOLITHS_ARGOS1aAA MHTROPOLITHS_ARGOS1aAAAA MHTROPOLITHS_ARGOS1aAAAAAA MHTROPOLITHS_ARGOS1aAAAAAAAA MHTROPOLITHS_ARGOS1aAAAAAAAAA MHTROPOLITHS_ARGOS1aAAAAAAAAAA

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin