Φιλοξενία μαθητών στην Ιερά Μονή Δαδιάς (ΦΩΤΟ)
Κοινοποιήστε

Φιλοξενία μαθητών στην Ιερά Μονή Δαδιάς (ΦΩΤΟ)

Στα πλαίσια της μέριμνας και του ενδιαφέροντος της για την μαθητιώσα και τη σπουδάζουσα νεολαία η Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου προσφέρει και φέτος φιλοξενία στο Μοναστήρι της Δαδιάς σε αγόρια του Δημοτικού, του Γυμνασίου, του Λυκείου και σε φοιτητές. Οι κατασκηνώσεις φέτος θα λειτουργήσουν από 30.06 έως 31.07.2016 σε πέντε περιόδους με συνολικό αριθμό κατασκηνωτών περίπου 250 νέους. Η φιλοξενία είναι εντελώς δωρεάν. Μέσα στο ειδυλλιακό περιβάλλον του δάσους της Δαδιάς οι μικροί κατασκηνωτές έχουν την ευκαιρία να ακούσουν το Λόγο του Θεού, να προσευχηθούν, να βρεθούν ο ένας κοντά στον άλλο, να παίξουν και να καλλιεργήσουν τα χαρίσματα τους.

Υπεύθυνοι των Κατασκηνώσεων είναι· ο π. Αθανάσιος Δανάκης για τις τρεις πρώτες περιόδους και ο π. Γαβριήλ Χειμώνας για τις επόμενες δυο.

Αρχομένης της Κατασκηνωτικής περιόδου το Σάββατο 2 Ιουλίου ε.ε., ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε στο Μοναστήρι της Δαδιάς για τους κατασκηνωτές, επί τη εορτή της Τίμιας Εσθήτος της Θεοτόκου και του αγίου Ιωάννου Μαξίμοβιτς, αρχιεπισκόπου Σαγκάης, και αφού ευλόγησε τους μικρούς φιλοξενούμενους ευχαρίστησε τον Ηγούμενο της Μονής, τον υπεύθυνο κληρικό, τους ομαδάρχες και τις κυρίες που εθελοντικά προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους στην διακονία των νέων μας.

Ι. Μ. Διδυμοτείχου 

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment