Εγκαίνια από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως των 2ου και 8ου Νηπιαγωγείων (ΦΩΤΟ)
Άρχων (16395 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Εγκαίνια από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως των 2ου και 8ου Νηπιαγωγείων (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για τα εγκαίνια δύο νέων νηπιαγωγείων, του 2ου και του 8ου, στη Δημοτική ενότητα Αμπελοκήπων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Ο Σεβασμιώτατος στο χαιρετισμό του προς τις αρχές του τόπου, τους δασκάλους και τους μαθητές των νηπιαγωγείων και προς τους γονείς και κηδεμόνες τους έκανε λόγο για την ανάγκη που έχει όσο ποτέ άλλοτε η πατρίδα μας να υπάρχουν εστίες διδασκαλίας αρχών και αξιών γιατί από τη νηπιακή ηλικία τα παιδιά δημιουργούν το χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους με την κατάλληλη βοήθεια ενώ συνεχάρη τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου για το νέο αυτό σύγχρονο απόκτημα του Δήμου.

Τα εγκαίνια παρακολούθησαν εκτός των άλλων, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Γεωργίου, πολιτευτές, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.α.

Ι. Μ. Νεαπόλεως

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment