Ο Μητροπολίτης Αργολίδος σε ημερίδα με θέμα τα αναβολικά (ΦΩΤΟ)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος σε ημερίδα με θέμα τα αναβολικά (ΦΩΤΟ)

Ημερίδα με θέμα «Η πανανθρώπινη Ολυμπιακή Ιδέα στη μέγγενη της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών, που καταστρέφουν ζωές» πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο στην αίθουσα της πρώτης βουλής των Ελλήνων ,το Βουλευτικό.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της του πρόεδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και την συνδιοργάνωσαν η μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά”, ο ΣΕΓΑΣ, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Ναυπλιέων, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

Το Πρόγραμμα της ¨Ημερίδας¨ περιλάμβανε καλωσόρισμα του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου, χαιρετισμούς από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον βουλευτή Γιάννη Ανδριανό , τον  πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρο Κούβελο, τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Μπόλλα.

Εξειδικευμένες εισηγήσεις έκαναν :

•Γιώργος Κατσιμπάρδης, πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, πρώην υφυπουργός Εσωτερικών.

•Γιάννης Πανούσης, καθηγητής Εγκληματολογίας και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

•Παναγιώτης Δημάκος PhD,αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου.

•Θεόφιλος Πυλιανίδης, αναπληρωτής καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΔΠΘ

•Γίαννης Γαληνός, Διευθυντής Δ/βάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας

•Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, καρδιολόγος MD Διδάκτωρ ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Την ημερίδα παρακολούθησαν ο Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β.Σιδέρης , ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γ.Αποστολόπουλος, ο τεχνικός Διευθυντης του Μαραθωνίου Ναυπλίου Ευάγγελος Παπαποστόλου, ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνων Δ.Κρίγγος, η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, προπονητές, άνθρωποι του αθλητισμού και αθλητές.

Eυάγγελος Μπουγιώτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment